tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

GPS-trackers och olika funktioner

Billarm

Eftersom bilen är den ägodel man i störst utsträckning utrustar med en GPS-tracker så utvecklade snabbt smarta sidofunktioner till GPS-trackers för bilar och GPS-trackers med billarm är den främsta. Det är inte bara bilar som kan utrustas med larmförsedda GPS-trackers, utan även saker som:

  • Båtar
  • Motorcyklar
  • Lastbilar
  • ... alla motordrivna fordon

Billarmet har en överraskande effekt som gör att även den mest hårdnackade tjuven snabbt vänder på klacken vid ett stöldförsök. Bilens ordinarie larm kanske tjuven har lärt sig att slå ut, men ett larm från GPS-trackern har den överraskande fördelen.

GPS-trackers med larm har ibland även sirener som börjar pulsera ut starkt ljus - en tjuvs absoluta mardröm!

Kamera

Att kunna följa sin bil, sitt barn eller annan bortkommen sak/person med GPS är fantastiskt. Med en kamera kan man dessutom enkelt kolla av situationen som den bortkomna saken eller personen befinner sig i. Det är ovärderligt när man drabbas av stöld, kidnappning eller annan form av försvinnande.

Vattensäker

Vissa GPS-trackers är vattentäta vilket är bra om den skulle komma att hamna i vatten. Har man husdjur, barn eller en äldre, sjuk person att hålla koll på så är den vattentäta GPS-trackern ytterst värdefull. I kombination med en SOS-knapp är detta den bästa typen av GPS-tracker för personer.

SMS-funktion

Om du själv ska ge dig ut på äventyr, eller kanske någon du bryr dig om och oroar dig för, så är GPS-trackern med SMS-funktion en fantastisk present. Skulle du gå vilse, eller råka ut för en olycka så kan du snabbt och lätt göra dig spårbar och meddela i vilken typ av situation du befinner dig.

SOS-knapp

EN SOS-knapp på GPS-trackern ger snabb tillgång till hjälp om man hamnar i trubbel. En ovärderlig funktion för personer som riskerar att hamna i farliga situationer eller råka ut för olyckor - de händer ju så lätt!

Våra senaste inlägg: