tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Användbara bevakningsprodukter

Prylstaden är en nätbutik som strävar efter att sälja roliga saker med särskilda finesser som snabbt blir ovärderliga i vardagen. Vårt sortiment bjuder på spännande produkter som:

  • Spionkameror i olika smarta varianter
  • GPS-trackers med diverse funktioner
  • Minikameror
  • Avlyssnings- och inspelningsprodukter

Vi på prylstaden.se anstränger oss för att hela tiden se till att vårt sortiment är uppdaterat och fullspäckat med högkvalitativa produkter - vi säljer alla de hetaste prylarna på marknaden. Du som kund hos Prylstaden ska känna fullt förtroende för vår handelsplats - ur alla tänkbara perspektiv.

Det var Prylstaden som var först i Sverige med att sälja spion- och bevakningsprylar. Vi har erfarenhet som ingen annan butik kan mäta sig med, och dessutom en lägsta prisgaranti som lovar dig lägsta pris på varje enskild produkt - alltid.

Lägsta prisgarantin

När du väljer att handla dina spion-.och spårningsprodukter från oss på prylstaden.se så lovar vi dig att du köper din produkt till marknadens lägsta pris. Om du upptäcker en konkurrerande butik med lägre pris på en specifik vara ur vårt sortiment så får du inte bara produkten till konkurrentens pris, utan också en 10 % rabatt på hela din beställning. Prylstadens prisgaranti är oslagbar.

Vi står givetvis också stolta som en trygg e-handelsplats och garanterar dig helt trygga köp och överföringar, hos oss finns ingen risk att du råkar ut för nätbedragare.

Enkelt att handla

Med så många nätbutiker som kräver en halv uppsats och tillgång till en massa personkänslig information om dig så är det uppfriskande för dig som kund hos oss att kunna handla enkelt, utan att behöva registrera något medlemskap. Vi har en fast fraktkostnad på 39 kronor, och ett års garanti på alla våra varor.

Du får såklart 30 dagars Öppet Köp på allt du köper hos oss, vi är mycket stolta över det sortiment av högkvalitativa spion- och spårningsvaror som säljs på prylstaden.se. Undrar du över något så når du oss både via e-mail och genom vår supporttelefon. Varmt välkommen!